Alătură-te echipei!
Lucrează cu noi

Conceptul Ospatar-Eveniment

Conceptul Ospatar-Eveniment

2020-07-15

Cum am ajuns la idea de Ospatar-Eveniment?

 

Din nevoie! Experienta de peste 20 ani in domeniu HORECA si nenumaratele evenimente la care am participat (nunti, botezuri, petreceri de nastere, etc.) ne-au facut sa intelegem nevoia joburilor de ospatari de inchiriat in domeniu.

 

 

Daca in tot acest timp am invatat ceva, este ca sa gasesti o echipa de ospatari, barmani, bucatari si coordonatori de evenimente care sa se muleze perfect pe cerintele clientilor (uneori nerealistice si extrem de solicitante) si sa aiba capacitatea de a-si desfasura activitatea fara nici o problema in orice sala de evenimente, gradina sau locatie inedita ca si in propreia bucatarie/sufragerie nu este deloc usor.

 

 

Si uite asa, din dorinta de a organiza si coordona si cele mai pretentioase evenimente am decis sa adunam la un loc cei mai buni ospatari din Bucuresti si impreuna cu locatiile cu care colaboram sa formam o comunitate – comunitatea Ospatar-Eveniment gata sa duca orice eveniment la un alt nivel.

 

 

 

Cum functioneaza?

 

 

 

Simplu, transparent si gratuit

 

Cautam ospatari, barmani,bucatari, spalatori de vase si coordonatori de evenimente cu sau fara experienta, practic oricine cauta un job de ospatar evenimente in Bucuresti ne poate lasa detaliile pe Ospatar-Eveniment si se poate considera parte din echipa. Unde, cum si cat vrea sa lucreze este alegerea fiecaruia, Ospatar-Eveniment va oferi joburile in functie de locatie, experienta, cererea clientului si disponibilitatea fiecaruia.

 

In ceea ce priveste locatiile de evenimente si restaurantele din Bucuresti si nu numai, o data ce ne vor lasa detaliile si serviciile de care au nevoie pe Ospatar-Eveniment (proces ce dureaza mai putin de 5 minute) vor fi contactati de unul din coordonatorii nostri de evenimente ce va vor pune la dispozitie nu numai serviciile noastre dar si experienta acumulata in domeniu.

 

 

Ospatar-Eveniment este un concept deschis oricarui eveniment de la nuntile VIP in cele mai cautate restaurante din Bucuresti, la orice eveniment in aer liber, festivale si concerte. Inchiriem o data cu ospatarii nostri si experienta si profesionalismul ce ne recomanda.

 

 

 

Toate cele bune,

 

 

Echipa Ospatar-Eveniment

Abonează-te la newsletter