Esti ospatar / barman
Esti companie

Despre noi

Cine este Ospătar-Eveniment?

Ospătar-Eveniment este o companie “with a twist” ce activează în domeniul Horeca!

Noi oferim servicii cu personal calificat către orice locaţie din domeniul Horeca (săli de evenimente, restaurante, hoteluri, baruri şi nu numai).

Dispunând de o aplicație inovativă, punem la dispoziție atât partenerilor, cât și personalului nostru, o platformă ușor de accesat și de folosit, oferind transparență totală și libertatea de a alege.

În funcție de oportunitatea pe care fiecare o caută, noi putem să vă oferim fie un loc de muncă, sezonier sau permanent, fie servicii cu personalul necesar (ospătari, barmani, personal pentru curățenie, personal bucătărie, șefi de sală sau coordonatori de evenimente) pentru locația sau evenimentul dumneavoastră.

Noi suntem pregătiți să răspundem la orice solicitare.

La Ospătar-Eveniment fiecare membru își poate controla activitatea și programul de lucru după bunul plac la orice oră, folosindu-se de beneficiile platformei online.

Ospătar-Eveniment a luat naștere în anul 2018 și își propune să ofere servicii cu forță de muncă în domeniul Horeca, bazându-se pe încredere, flexibilitate și pregătire la nivel ridicat.

Fondatorii, Lucian și Marian, activează în domeniu de peste 20 de ani. Fiecare știe din propria experiență că cea mai mare dificultate cu care se confruntă industria Horeca este lipsa personalului pregătit, care să-și trateze meseria cu maximă seriozitate și responsabilitate.

În vasta lor experiență, ambii fondatori s-au întâlnit cu problemele angajării și pregătirii personalului, așa că, în 2018 s-au decis să facă ceva pentru a rezolva această lipsă de care domeniul Horeca suferă momentan și, împreună, au format un concept de afacere ce garantează servicii cu o forță de muncă “altfel”.

“Avem convingerea că o astfel de colaborare va crea o serie de oportunități pentru fiecare parte implicată. Suntem o echipă cu multă experiență în acest domeniu și știm că rezultatele bune apar când lucrezi cu pasiune și îți place ceea ce faci” – acesta este principiul lor de bază pe care vor să-l vadă din ce în ce mai mult în acest domeniu.

Cum funcționează Ospătar-Eveniment?

Ospătar-Eveniment este o platformă online ce funcționează în domeniul Horeca și vine în ajutorul celor cu pregătire în domeniu și cu dorința de a-și îmbunătăți cunoștințele fiind dispuși să parcurgă fiecare pas necesar. Tot ce trebuie să faceți este să vă alăturați echipei.

Inovativa noastră platformă online este personalizată și permite locațiilor, businessurilor sau organizatorilor de evenimente private, și nu numai, să solicite personal sau consultanță de oriunde s-ar afla, folosind orice dispozitiv conectat la internet. Un membru al echipei noastre va prelua cererea si vă va contacta. În același timp, în funcție de cererea clientului, amploarea evenimentului și experiența fiecăruia, se vor trimite email-uri/ sms-uri către persoanele ce se încadrează cât mai bine în cerința solicitată. În funcție de disponibilitatea personalului (pentru că noi înțelegem prioritățile fiecăruia) se va stabili o echipă ce va onora evenimentul.

Ospătar-Eveniment asigură drepturile și beneficiile fiecărui membru al echipei în conformitate cu legislația în vigoare!

Mai multe detalii aflați în Termenii & Condițiile Ospătar-Eveniment aici.

Lucian

Lucian

Co-Fondator & Director Administrativ

Cu o experiență temeinică în Horeca, Lucian combină cunoștințele acumulate în Management, dobândite ca Director de Restaurant, cu cerințele pieței actuale având ca scop livrarea de servicii impecabile care să satisfacă fiecare client.

Lucian a început activitatea din domeniul Horeca în urmă cu aproape 20 de ani și este extrem de mândru să se prezinte ca un perfecționist convins.

Lucian

Marian

Co-Fondator & Director de Operațiuni

Cei 20 de ani de experiență în domeniul Horeca, dar și parcurgerea unui drum de la nivelul de ospătar până la director de hotel, i-au oferit lui Marian posibilitatea de a înțelege toate operațiunile și secretele industriei Horeca.

Marian deține brevet în turism și de-a lungul timpului a ocupat funcții ca Director în diferite complexe hoteliere din România.

Marian se caracterizează ca fiind extrem de perseverent cu calitățile necesare care îl reprezintă.

Abonează-te la newsletter